Herkent u het volgende dilemma?

Soms verschijnen er artikelen op deze site die u graag zo snel mogelijk zou willen lezen. Denk bv. aan het laatste nieuws, ontwikkelingen binnen onze sport en reglementswijzigingen of -uitspraken. Het is echter geen oplossing om speciaal daarvoor elke dag deze site te bezoeken.

We hebben wel eens het verzoek gekregen om daarom  een notificatie naar de leden te sturen, zodra er een nieuw bericht verschijnt.  Dat is echter geen praktische oplossing.  

Ten eerste zijn verenigingen de eigenlijke leden van de NRF.  Zij zouden dan hun leden (met kans op doublures, zodra iemand lid is van meerdere verenigingen) terstond in kennis moeten stellen.  Dat vergt extra inspanning door die verenigingen en niet onwaarschijnlijk: extra vertraging.

Ook zijn bij ons, de NRF, niet alle mailadressen van de leden van de verenigingen bekend, zodat dit geen praktische oplossing biedt.

Een beter gestructureerde oplossing ligt echter in het gebruik van zgn. RSS-feed.  Daar kan ieder geïnteresseerd lid, maar ook niet-leden van buiten de NRF, zich naar eigen behoefte gratis op abonneren.  U ontvangt dan een bericht in uw mailbox zodra een nieuw artikel is geplaatst.

Twee vliegen in een klap dus eigenlijk.

Deze site, alleen de voorpagina, is voorzien van RSS feed (onderaan de voorpagina, herkenbaar aan het symbool:  ).

Voor wie er (nog) niet mee bekend is: wat is RSS? Zie hiervoor de uitleg binnen diverse bronnen op het internet.

Om RSS te kunnen gebruiken is een zogenaamde 'RSS reader'  nodig op uw PC.  Zo'n reader is op diverse plekken op het internet gratis te downloaden.